Vrijwilligers

Commissies

Binnen ZKV zijn er meerdere commissies actief. Er zijn commissies die zich bezig houden met de dagelijkse besturing van de vereniging en de korfbalactiviteiten. Ook zijn er commissies actief op het gebied van ontspanning, financiën en sponsoring, ledenwerving, social media etc.

Wil jij jouw capaciteiten inzetten om samen met andere leden, ouders van jeugdleden of vrijwilligers een actieve bijdrage te leveren aan onze vereniging? Vraag dan vrijblijvend informatie aan over een commissie en de bijbehorende activiteiten met het formulier op de homepage. Dan nemen wij contact met je op!

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn nodig om onze vereniging draaiende te houden. Je kunt hierbij denken aan: scheidsrechters, trainers, coaches, barmedewerkers,  mensen die onze accommodatie schoonmaken en onderhouden, verslaggevers voor social media, mensen die ledenbindende activiteiten organiseren etc.

Er zijn activiteiten die je wekelijks kan doen, of voor een bepaalde periode, maar ook slechts enkele keren per jaar.

Vind jij het leuk om je samen met anderen in te zetten voor ZKV? Vraag vrijblijvend informatie aan over een bepaalde vrijwilligers taak met het formulier op de homepage. Dan nemen wij contact met je op. Er is zeker een activiteit die bij jou past!