Sponsoring

Algemeen

Wil je als bedrijf of particulier onze verenging een warm hart toedragen? Dan ben je van harte welkom in onze groep met trouwe sponsoren. Sponsorinkomsten zijn belangrijk voor onze vereniging. Onze doelstellingen kunnen mede hierdoor gerealiseerd worden.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor sponsoring, bijvoorbeeld het plaatsen van een reclamebord  langs de Kerkweg, een bijdrage leveren aan ons schoolkorfbaltoernooi of het Slandstoernooi. Ook is het mogelijk materialen zoals een wedstrijdbal, trainingsmateriaal of terrastafels te sponsoren.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor sponsoring? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier op de homepage. Dan nemen wij contact met je op!

Club van 50

De club van 50 bestaat uit een groep mensen die zich betrokken voelt bij ZKV en die door een donatie van € 50,00 per jaar de vereniging een extra steuntje in de rug wil geven.

De club van 50  gebruikt dit geldbedrag voor investeringen waar op dat moment behoefte aan is. Dit kan naar eigen inzicht of op verzoek van het bestuur.

Zo heeft de Club van 50 al allerlei mooie projecten bij elkaar gespaard, namelijk:

  • de blokhut voor de opslag van diverse materialen
  • de sproei-installatie
  • een AED
  • multifunctionele tenten voor activiteiten zoals toernooien en feestjes
  • een bijdrage aan de aanschaf van de koelcel
  • en dit jaar nieuwe stoelen voor in de kantine.

Mocht je onze vereniging ook op deze manier willen steunen dan kan dat door storting van € 50,00 op bankrekeningnummer NL70 RABO 0375915893 t.n.v. penn.mr. Korfbalver. ZKV onder vermelding van bijdrage Club van 50. Je kan dan mee beslissen over eventuele bestedingen. Deelname is geheel vrijblijvend.

Heb je vragen over de Club van 50? Neem dan contact met ons op via het formulier op de homepage. Dan nemen wij contact met je op!