(omschrijving)

Sponsors bedankt!

ZKV Zuidland vertrouwt op de financiële steun van bedrijven en winkeliers om de vereniging gezond en vernieuwend te kunnen houden.

Uiteraard zijn wij altijd geïnteresseerd in nieuwe sponsors.

ZKV biedt de volgende mogelijkheden tot sponsoring:

  • Shirt- of paksponsoring
  • Reclamebord langs het veld of de Kerkweg
  • Advertentie op onze website
  • Advertentie op de wedstrijdposter
  • Schenken van een wedstrijdbal of ander spel- of trainingsmateriaal

Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met Leni Mol (0181-454505), of via e-mail: familiepmol@hetnet.nl.

….

ZKV Zuidland bedankt haar sponsors:

Shirtsponsors

Loonbedrijf Poldervaart Oudenhoorn
Transportbedrijf Mol b.v.
Adm. kantoor V.A. Meijnders b.v.
Jan van Meggelen
Tandartsenpraktijk Bernisse
Trimodal Europe B.V

….

Bordsponsors

en mol transport

….

Adverteerders website

Administratiekantoor V.A. Meijnders b.v.
J. & T. Breeman
Chin.Ind.Restaurant De Lange Muur
ETI Van Meggelen
Geluidsstudio Freetime
Van Koppen partyservice
Aluku Zuidland
MCD supermarkt
Pcdok-Zuidland
Regio Bank/Van Rij Verzekeringen
De Mollerie
De Beren
Van Noort b.v.Overige sponsors

Fa. Kardux
Plascoat

….

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan ZKV, zonder dat het u een cent extra kost! Bestel online eten via Thuisbezorgd.nl of reserveer online bij een restaurant via Dinnersite.nl en ZKV ontvangt geld in de clubkas. Daarnaast zijn er tientallen webwinkels zoals Bol.com, Wehkamp, Bon Prix, Zooplus, Zalando en nog tientallen anderen waar van het aankoopbedrag een percentage aan ZKV uitgekeerd wordt.


Een weekend weg of een vakantie boeken via Booking.com, Cheaptickets.nl, Centerparcs, of Hoogenboom Vakantieparken levert ook een leuk bedrag op voor ZKV. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Op de site van SponsorKliks.com vind je alle webwinkels die meedoen.


Heel eenvoudig. Webwinkels betalen een commissie aan SponsorKliks.nl bij elke bestelling of reservering die gedaan wordt via de website van ZKV. Van deze commissie stort SponsorKliks 75% rechtstreeks op de bankrekening van ZKV.

B.v. of u nu rechtstreeks naar de website van Bol.com gaat of u gaat via de website van ZKV naar de site van Bol.com, maakt voor u niet uit want u betaalt hetzelfde bedrag. Het voordeel is dat ZKV van SponsorKliks.nl een percentage krijgt uitbetaald.

Belangrijk is dat wanneer je een bestelling of reservering plaatst je niet direct naar de webwinkel gaat, maar eerst via de website van ZKV. Alleen dan ontvangen wij als ZKV een bedrag.

Op de website van ZKV is op de homepage een banner/button te vinden waarmee je direct op SponsorKliks.nl terecht komt. Geef deze gratis sponsormogelijkheid door aan familie, vrienden en collega’s en vraag ze om hun internetaankopen voortaan via de website van ZKV te doen.

Tip:
Ga je wel eens eten bij “De Pannekoekenbakker Zuidland”, reserveer dan via Dinnersite.nl via de SponsorKliks.nl-button/banner op de ZKV website. Elke reservering levert € 1,- op voor ZKV.

Hieronder vind je een kort overzicht van meewerkende winkels. Bekijk hier meer partners of klik op de afbeelding: