B1 Kampioenen!

Beste ZKVers,

Het is ze opnieuw gelukt... Na Btjes te zijn geworden EN aangevuld door Rowy en Thymo (die is nog even niet aan spelen toegekomen ivm herstel van een behoorlijke operatie) zijn ze weer bovenaan de ranglijst geeindigd en staat de kampioensteller (tenminste, onder leiding van Stefan en mij) alweer op 4. Wat een kanjers!

Maar wat een verschillende typetjes zeg. Echter blijkt wel dat, zoals bijvoorbeeld bij een supersnelle raceauto of ijzersterke terreinwagen, juist al die verschillende onderdelen de perfecte winnende combinatie zijn!

Ik zal de verschillende onderdelen van deze ZKV superauto eens voor jullie beschrijven...

Renate, de motor
Een zekerheid! Zet haar in de aanval en je weet zeker dat je doelpunten maakt. Veel aanvallen komen uit haar koker, veel akties worden bij haar geboren.

Marjon, de gordels
Ze zorgt dat aanvallen soms minuten lang duren en de bal in de ploeg blijft. Wat een sterke afvang heeft ze, en wat is dat belangrijk als je de aanvallers de kansen kan geven om te scoren!

Mirjam, de catalysator
Vaak enigszins stil, maar ook op de achtergrond wordt door haar veel werk verzet. Is het de motor (Renate) die de kracht levert, dan is het steeds vaker deze dame die de laatste tik uitdeelt en haar doelpunten meepikt!

Anne, de airco
Blijft altijd 'cool'. Laat zich niet opfokken en zorgt voor de nodige verkoeling als de gemoederen soms eens hoog oplopen.

Maureen, de versnellingspook
Die kan je in verschillende standen zetten. Aanvallend, steunend, als heer. Maakt haar niks uit, op alle plekken staat ze haar 'mannetje' en zorgt voor power als dat nodig is.

Rowy, de nieuwe sportstoelen
Ze moet nog even worden 'ingewerkt', maar na een aantal wedstrijden is al duidelijk te zien dat ze prima in dit team past. Een enorme aanvulling, vooral als ondersteuning rondom de paal.

Stan, de boardcomputer
Wie niet groot is, moet maar slim zijn. En spelen. Handige akties onder de paal zijn zijn specialiteit en resulteren vaak in doelpunten van, of door dit denkertje.

Joost, de bullbar
Je zal maar een gemiddelde tegenstander zijn en deze beer op je weg tegenkomen. Een bonk energie, welke niet alleen voor heel veel doelpunten heeft gezorgd, maar vast ook geregeld voor een bevuild onderbroekje...

Lex, de turbo
De snelheid die we vaak goed kunnen gebruiken. Explosief gaat ie voor iedere bal en de meeste tegenstanders zijn niet opgewassen tegen dit rappe ventje.

Ricardo, de schokbrekers
Met benen van 1,5 meter schiet ie met gemak vanaf de middelijn. En ook onder de paal is hij met deze springveren haast niet te kloppen.

Gertjan, de radio
Er komt vaak onzin, vaak grappige anecdotes en soms zelfs iets nuttigs uit zijn mond. Maar dit alles is wel zeer welkom om de sfeer lekker ontspannen te houden!

Thymo, de reserve onderdelen
Hij heeft zich door zijn herstel (na een fikse operatie) nog niet kunnen laten zien, maar we staan te popelen om ook hem in te kunnen zetten als extra wapen!

Stefan en Rene, de monteurs
Iedere training wordt er aan het team gesleuteld, net zo lang tot de zwart-wit geblokte vlag weer voor dit team wappert!

Dames en heren Btjes, jullie hebben je vereniging, ouders en coaches opnieuw trots gemaakt. Gefeliciteerd met dit kampioenschap en op naar de volgende!

Groeten, een (meer dan) tevreden coach.