ZKV B - THOR B

Zaterdag 11 Oktober 2014
Zaterdag hadden we de wedstrijd tegen de koplopers THOR , we moesten om 9:15 aanwezig zijn. En we zouden om 10:00 beginnen.

Aanval Verdediging
*Joost *Ricardo
*Gert-Jan *Lex
*Anne *Renate
*Maureen *Mirjam
*Reserve : Stan, Marjon & Rowy

Eerste Helft.
De wedstrijd was nog maar net begonnen en gelijk scoorde Joost met een doorloper 1-0 voor Zkv , een paar minuten later Scoorde Joost weer 2-0!. We gingen van vak wisselen en even later scoorde Renate 3-0 mooi schot!!. Het begon te regenen en het veld werd steeds gladder en de bal ook. Joost besloot het eens anders te doen en ging liggend over het veld heen met als gevolg een bruin t- shirt fijn voor de gene die mocht wassen !! Mirjam liet dit niet op zich zitten en scoorde 4-0. We stonden voor :):) Joost was lekker bezig en schoot er nog 1 in 5-0! Anne ging er ook voor en schoot en hij zat!! 6-0 Helaas werd de tegenpartij jaloers en deed ook een poging om te scoren gelukkig was het mis maar de tweede keer was het raak 6-1.:(

De Rust
Het Regende nog steeds en we moesten naar de jongens kleedkamer 'Jippiee' het rook daar ook zo lekker (proef mijn sarcasme), René en Stefan gingen even wat vertellen hoe het ging en voor nog wat tips. We voelde de overwinning dichterbij komen en de frustratie nam toe bij de tegenpartij!

Tweede Helft.
Na een tijdje proberend de bal te onderscheppen schoten de Thor medespelers toch raak en het werd 6-2. René zette nieuwe kracht in en Marjon en Stan mochten erin!
Mirjam en Gert-Jan moesten eruit .:(
Het regende nog steeds en het werd steeds modderiger op het veld, de tegenpartij scoorde nog een keer 6-3, Na een tijdje iedereen was al nat maar nu waren ze nog natter en toen kregen we ook nog een strafworp tegen gelukkig was het mis , na een tijdje rond te hebben gespeeld werd het 6-4 jammer maar wij stonden voor !!

De wedstrijd was afgelopen en iedereen liep naar de kleedkamers omdat het mijn eerste wedstrijd was kreeg ik de tas met T-shirts mee leuk cadeau!! Snel gewassen want, Maandag moesten we een belangrijke inhaal wedstrijd gaan spelen .

Van Rowy Lankhof