Maassluis B4 – ZKV B1

Wedstrijd 13-09-2014

Eerste helft
Aanval : Gertjan, Joost, Marjon, Anne
Verdediging : Lex, Stan, Mirjam, Renate
Reserve : Maureen

Ben je herstellende van een duimbreuk, word je toch nog ingezet... maar dan als razende reporter. Vooruit dan maar. Daar gaan we.

Met wat tegenmoed gingen wij de B in, want we dachten dat het een heel zwaar jaar zou worden. De eerste wedstrijd was echter een makkie en wonnen we met 13-6. Een goede start van dit nieuwe seizoen en daarom gingen we met iets meer vertrouwen deze wedstrijd in. Zouden we van de koude kermis thuis komen of gingen wij op dezelfde voet verder...?

Net begonnen scoorde de tegenpartij in ieder geval al het eerste doelpunt, dus we moesten aan de bak. Al heel snel scoorde Joost en ook Renate. Met een 2-1 voorsprong gingen wij verder. Beide ploegen hadden kansen, maar vooral de lengte en snelheid van onze spelers zorgde dat de tegen- partij geen goede kansen kreeg. Toen zag Lex zijn kans, waardoor wij de rust met 3-1 in gingen.

Tweede helft
Aanval : Gertjan, Joost, Marjon, Maureen
Verdediging : Lex, Stan, Mirjam, Renate
Reserve : Anne

De tegenpartij gaf zich niet gewonnen en daarom was het nog niet bekeken. Vooral de tegenstander van Joost had het zwaar. Hij leek net een kangoeroe en bleef springen om nog een beetje te proberen het Joost moeilijk te maken, echter zonder resultaat. Ook met springen kwam hij niet bij de bal. Dit gaf Joost de kans twee keer te scoren. Mooie schoten waren het, eentje was zelfs een schot van ver (achterlijn). Wij wonnen met 5-1.

De rijouders hadden het ook naar hun zin, want het zonnetje scheen en de temperatuur was aangenaam. De B is zo gek nog niet. :)

De volgende keer ben ik er weer bij en ook Rowy.
Thymo wensen wij van harte beterschap en een voorspoedig herstel.

Groet,
Ricardo