RWA E4 - ZKV E1

Zaterdag 2 april 2016
De eerste wedstrijd op het veld voor de E. Uit naar RWA, maar wel al heel vroeg verzamelen. Al om kwart over 8 op de parkeerplaats pfff en dat op zaterdagochtend. Het weer zat gelukkig mee.
Vandaag was Nienke de aanvoerder en speelde Lotte als heer naast Oscar.
Ondanks de gemaakte afspraken in het praatje van te voren, werd er rommelig gespeeld en was het RWA die daar gebruik van maakte en als eerste scoorde. Uiteindelijk was het Lotte die één van onze vele kansen wist te benutten en de gelijkmaker scoorde. Voor rust kon Nienke de 1-2 nog door de mand schieten, waardoor we wel met een voorsprong de rust in gingen, maar het spel nog wat te wensen overliet.
Na diverse tips, wat drinken en eten begonnen we aan de 2e helft. We wilden te snel, te gehaast, waardoor de concentratie bij het schieten er niet helemaal was. Van de vele schoten, gingen er helaas veel mis. Toch was het weer Lotte die als eerste kon scoren, gevolgd door Nienke en Oscar. De stand kwam hiermee op 1-5. Even weer een moment van aandachtverslapping zorgde er voor dat RWA er 2-5 van maakte. Weer bij de les voor het laatste stukje van de wedstrijd…. De laatste 10 minuten werd er beter overgespeeld en naar elkaar gekeken. De concentratie was terug en Kirsten die nog niet gescoord had, wist dit voor het eindsignaal toch nog te doen. De eindstand van de wedstrijd kwam hiermee op 2-6.
Tijdens de strafworpenserie wisten allebei de teams maar 1x te scoren, waarbij het doelpunt van ZKV door Kirsten gemaakt werd.

Op naar de volgende wedstrijd. We spelen 16 april thuis tegen Eureka E1