Wedstrijdverslagen E1

Olympia E5- ZKV E1.

Vanmorgen was het vroeg uit de veren en dat in de vakantie. Gelukkig hoefden we niet ver weg. Waardoor enkele ouders later ons kwamen aanmoedigen. Thuis was deze wedstrijd 1-1 geëindigd. Wij zijn aan elkaar gewaagd qua niveau. Hoe zou het vandaag gaan?

Birthe was onderweg naar haar welverdiende skivakantie, waardoor ik alleen coachte . We deden ontzettend ons best en wij kregen kansen maar ook Olympia kreeg deze . Tot op de laatste minuut bleef het spannend . Op de tribune waren alle ouders ook aan het aanmoedigen ,maar er werd helaas niet gescoord. 0-0 dus.

Jammer maar trots ben ik wel op jullie want jullie blijven het wel proberen. Mijn stem en die van de coach van Olympia heeft nu wel rust nodig van al die aanwijzingen roepen naar jullie.

Volgende week NIkantes thuis en we weten al dat Oscar dan in Engeland is bij zijn opa en oma , dus Sjoerd en Jurgen volle bak moeten.


ZKV E1-Nikantes E 2

Vandaag kwam Nikantes bij ons op bezoek. Voor ons altijd een lastige tegenstander . Uit hadden we met 6-0 verloren . Het verdedigen gaat elke week beter , maar om snel om te schakelen naar de aanval dit duurt te lang en dan heeft de tegenstander alle tijd om weer goed te staan. Met de rust stond het maar 0-1, maar uiteindelijk werd het 0-4. Gelukkig was het schieten wel in ons voordeel en wonnen we met 3-2. Jammer maar niet getreurd eens gaan wij toch echt een wedstrijd winnen.


DVS'69-ZKV E1

Deze ploeg hadden we nog niet gehad , maar zij staan 2e en wij laatste. Ook moesten we 08.00 uur weg, dan denk je lekker door te kunnen rijden. Nou vanmorgen niet dus. We stonden kwart over 8 dus voor het Hartelkruis Hier hebben we dus bijna een kwartier gestaan, waardoor we dus te laat binnen kwamen. Niet warmlopen , niet even wennen aan de zaal. Voor sommige van jullie is dit heel belangrijk en een houten vloer en 3 wedstrijden tegelijk. Je voelt het al, maar niets lukte en zij waren beter en al veel verder dan wij zijn . Echter pasten zij ook trucjes toe die je later pas ziet bij oudere kinderen en bijna niets was verdedigd, terwijl wij het gevoel hadden dat jullie er goed op zaten. Het was uiteindelijk 22-0 en met het schieten 6-3. Jammer maar dit moeten we gauw naast ons neerleggen. Wetende dat we ze volgende week thuis krijgen. Het doel zal zijn proberen zo lang mogelijk de 0 houden.


ZKV E1-DVS'69.

Vandaag de laatste zaal wedstrijd en volgende week de eerste training buiten. We waren vandaag in ieder geval op tijd , maar nu was er geen scheidsrechter. Gelukkig is Ruben bereidt gevonden om de wedstrijd te leiden. Ook misten we Jurgen en dat was dus volle bak voor Oscar en Sjoerd. Lotte en Kirsten maakte de 1e helft ons team compleet.

DVS had jammer genoeg een heel groot meisje meegenomen die echter de D leeftijd al heeft. En als je thuis met zoveel wint is dit natuurlijk heel jammer dat dit gebeurd en niet echt motiverend is naar onze ploeg. Birhe heeft echter bedongen dat zij er alleen echt inkomt als het een noodsituatie is. We kwamen niet echt aan aanvallen toe ,maar verdedigend hielden we goed stand en met de rust was het ook maar 0-2 Na de rust mochten Nienke en Lonneke het gaan proberen samen met Sjoerd en Oscar. Zij deden het goed , maar er werden toch doelpunten gescoord. En de laatste 10 minuten kreeg Oscar het D- meisje tegen zich. Hij kwam tot haar buik , maar hield erg goed stand en liet er geen door tegen haar. Goed gedaan hoor . Trouwens jullie hebben allemaal goed gewerkt vandaag en ja het was weer geen punten ,m aar wij zien jullie nog steeds vooruit gaan . Het werd uiteindelijk 0-11. Wel hebben we een aantekening gemaakt over het D – meisje op he wedstrijdformulier. A.s dinsdag gaan we naar buiten en de week erop hebben we een wedstrijd uit tegen Nikantes E1 Ze hebben beloofd dat het een ander team zou zijn als in de zaal . We zullen het wel zien. Wij hebben er zin in en wij hopen dat jullie er net zo over denken.

Tot op het veld.

Jullie coaches