2x ZKV D1

Het einde van het veldseizoen zit er op en dus ook de laatste wedstrijden van ZKV D1. Elke week stonden Michelle, Britt, Anouk, Aniek, Avril, Lara, Rowy, Emma, Thymo en Tom klaar om veel te leren en ervoor te gaan in de wedstrijden.

Op zaterdag 1 juni speelden we een thuiswedstrijd tegen ADO D3. Qua lengte staken we er met kop en schouder bovenuit maar qua spel waren we flink aan elkaar gewaagd. Door er met zijn allen de hele wedstrijd voor te gaan en te doen wat we in de training geleerd hadden, wisten we met 5-3 te winnen. Doelpunten waren van: Britt (3x), Rowy (1x) en Anouk (1x).

Op zaterdag 8 juni speelden we onze laatste wedstrijd, uit bij Ten Donck. Dit zou een lastige wedstrijd worden want Ten Donck D1 kon kampioen worden. We zijn doorgegaan tot het einde maar helaas was Ten Donck echt nog te sterk voor ons. Gelukkig wist Britt ons van de 0 af te helpen en eindige de wedstrijd in 13-1 voor Ten Donck. 

We zijn dit seizoen op een mooie 4e plek geëindigd, hebben heel veel geleerd en weten ook steeds beter hoe we dat in de wedstrijden moeten gebruiken. Na de zomervakantie gaan we weer verder waar we gebleven zijn en gaan we ervoor om weer iets hoger te eindigen dan dit seizoen. Milou Smits komt ons team dan na afwezigheid door een blessure weer versterken. Over 1,5 week gaan we nog naar Ten Donck voor een gezellige en sportieve dag en hopelijk komen we met de beker terug!

Sandra Knoester