Fout
  • [sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

ZKV A1 - Triade A1

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

7 april 2012

Afgelopen zaterdag hebben we een wedstrijd gespeeld tegen Triade. Deze wedstrijd begon om 12 uur. We hadden aardig wat supporters langs de lijn staan van ZKV. Dit vond ik erg leuk.

Het was deze dag best lekker weer, alleen het waaide heel hard en de wind was ook nog eens heel koud. Vooral de mensen aan de kant vonden dit niet echt lekker!

Samen met Jan, Ruben en Eline begon ik in de verdediging. De volgende mensen begonnen in de aanval: Nick, Devan, Jurre(dame) en Esther.

Het eerste doelpunt werd gemaakt door Nick, dit was een doorloper. Daarna scoorde hij nog een keer en was het 2-0. Voor de rust wisten wij er nog 4-0 van te maken. Net voor de rust ging Eline reserve zitten en kwam Youri hiervoor in de plaats.

Omdat het zo hard waaide gingen de schoten voor geen meter. Ze waaiden soms helemaal uit de richting. Hierdoor gingen de tegenstanders zich laten zakken tot onder de korf. We konden dus ook niet echt meer goed doorlopers nemen en we hebben niet veel meer gescoord de tweede helft.

Ik kreeg nog een onterechte strafworp tegen, dit vond ik erg jammer. Desondanks hebben we toch nog gewonnen met uiteindelijk 7-4.

De eerste stap naar het volgende kampioenschap is gezet!

Groetjes Femke

 

{gallery}fotos/verslagenfotos/ZKV A1/07-04-12{/gallery}