ZKV 2 – KCC/Hijbeko 6

19 mei 2012

Met een (bijna) vol thuisprogramma voor ZKV was het gelukkig een heerlijk zonnige zaterdag! Door vakantie en blessures bij het eerste waren we deze dag helaas niet helemaal compleet. Maar gelukkig was Hans bereid om twee wedstrijden te spelen, Ruben 1,5 wedstrijd en mochten we Rick weer terug verwelkomen na een blessure aan zijn knie! Hierdoor hadden we toch nog een compleet team en kon de wedstrijd tegen KCC beginnen.

In de aanval begonnen Marion, Lidia, Chris en Rick. En in de verdediging Agnes, Sandra, Johan en Hans.

De eerste helft ging redelijk gelijk op. Halverwege deze eerste helft kwamen we op een achter stand van 3-5, maar gelukkig was Rick weer goed in vorm en hersteld van zijn blessure, zodat hij er door een mooi schot 4-5 van maakte. Helaas net voor rust was Johan zijn concentratie even zoek en maakte KCC er 4-6 van.

Na de rust kwam Ruben het veld in voor Rick. KCC opende direct met een strafworp, en Hans beantwoordde dit met een doorloper. Wat de stand bracht op 5-7. KCC scoorde nog een aantal keer, en hoewel we erg ons best deden bleven we toch net achter de feiten aanlopen. Het mee blijven scoren bleeft achter, waardoor de stand op 7-14 kwam. Een doorloper van Chris en mooie vrije bal van Agnes maakte de stand 9-14, maar door een strafworp bij KCC werd de eindstand bepaald op 9-15. In de laatste seconden van de wedstrijd maakte Marion nog een mooie actie vanuit de ruimte, maar helaas (door soms iets teveel fysiek spel van de damestegenstanders in dit vak) kwam deze bal niet aan en hebben we net de 10 doelpunten niet gehaald!

Al met al was het een leuke wedstrijd om te spelen. Er werd gewerkt voor en met elkaar en iedereen ging ervoor tot de laatste minuut! Hans, Ruben en Rick bedankt voor het invallen, hopelijk mogen we in de toekomst nog vaak een beroep op jullie doen!

ZKV 2