ZKV 1 - OJC'98

Zaterdag 15 november mocht het eerste naar Haaren voor een wedstrijd tegen OJC'98. Voor ons een onbekende tegenstander. We kwamen aan in een erg sfeervolle en gezellige sporthal, met de meest luxe kantine die we in jaren gezien hebben (de kantine bestond uit een klein tafeltje met daarop een koffiepot en theepot en beneden stond een automaat met blikjes). Na vorige week een dramatische zaterdag gekend te hebben met 3 flinke blessures, moest er even geknutseld worden om een compleet team op de been te krijgen. Gelukkig wilden Marion, Daan en Just mee.

We begonnen de wedstrijd met de volgende vakken:
Aanval                      Verdediging
Patrick                      René
Stefan                      Daan
Marion                      Agnes
Naomi                      Marieke

Vanaf het begin bleek OJC'98 feller in de duels en wat makkelijker tot scoren te komen dan ons. Niet dat we geen kansen hadden, maar ze gingen er wederom weer niet in. Wat resulteerde in een 8-2 ruststand in het voordeel van OJC'98.

In de tweede helft ongeveer hetzelfde beeld. Wel kansen, maar weinig doelpunten voor ons. Aan het eind van de wedstrijd stond er een eindstand van 16-5 op het scorebord.

Opvallende punten van de wedstrijd; Daan is nog nooit zo moe geweest na een wedstrijd, Marion is altijd goed voor een doelpuntje, Just heeft een voorspellend talent, Agnes is goed op weg om topscoorder van het seizoen te worden en het belangrijkste, iedereen is heel gebleven!

Bedankt Marion, Daan en Just dat jullie bereid waren om mee te gaan! Sterkte Nicole, Arjan en Albert, we hopen jullie snel weer fit op het veld terug te zien.