Gemini 1 – ZKV 1

2 juni 2012

2 Juni hadden wij onze laatste wedstrijd van het veldseizoen. De hele week was het al slecht weer dus we hoopten op mooi weer voor de laatste wedstrijd en dit was ook zo! We vertrokken tegelijk met ZKV 2 aangezien hun ook tegen Gemini moesten. Een aantal kwamen er zelf heen en ook een aantal vanuit de wedstrijd van de A. De rest kwam vanuit Zuidland maar helaas er stond file rondom Gouda gelukkig was iedereen wel op tijd voor de wedstrijd van het eerste.

De wedstrijd was begonnen, het veld was even wennen en de warmte en al die vervelende pluisjes waren ook erg vervelend, daarom ging het eerste kwartier niet al te best. We kwamen op een achterstand van 2-0 maar gelukkig wist Peter er één in te schieten en kwamen we op een 2-1. Helaas ging het allemaal niet al te best en was het al snel 3-1 maar Stefan wist er ook nog één in te schieten waardoor het 3-2 werd dus we bleven redelijk bij elkaar. Het 2e kwartier van de eerste helft ging een stuk beter we raakten aan het veld gewend en we begonnen beter te spelen we kwamen helaas wel op een achterstand van 5-2. Peter heeft er nog één ingeschoten waardoor het 5-3 werd maar we gingen de rust in met een achterstand van 7-3.

De 2e helft begon gelukkig hadden we veel publiek en was het gezellig en hadden we lekker weer. Helaas ging de tweede helft ook niet zo op en top. We kwamen al snel met een achterstand van 11-3, maar Pandora wist er één in te scoren met een wegtrekbal en kwamen we op 11-4 te staan. Bij gemini ging het toen erg snel in no time stonden we 16-3 achter. Gelukkig wist Stefan er nog één in te schieten en werd het 16-5 maar helaas Gemini scoorde ook nog en uiteindelijk werd het 19-5.

Bij alles was het alsnog een leuke laatste wedstrijd met heerlijk weer!

Reserves heel erg bedankt!

ZKV 1