De Grote Clubactie 2018

Ook dit jaar doet Z.K.V. weer mee met de Grote Clubactie om zo veel mogelijk loten van € 3,= te verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar de onze clubkas! De kopers maken kans op vele fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,- en tweede prijs een auto. Bovendien krijgen de lotenkopers diverse soorten kortingsbonnen.

Alle leden krijgen een verkoopboekje mee met éénmalige machtiging. Zij mogen hiermee langs de deur gaan of aan familie en bekenden vragen of zij een lot willen kopen. In dit boekje kunnen de kopers hun gegevens schrijven, waarna het verschuldigde bedrag éénmalig van de bankrekening wordt afgeschreven. Bij de afschrijving staat dan het lotnummer vermeld.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, krijgt hij een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Degenen die liever één of meerdere loten willen kopen tegen contante betaling kunnen dit aangeven. Wij zorgen er dan voor dat deze aangeleverd worden.

NIEUW:
Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om als sponsoring een SUPERLOT te kopen t.w.v. € 150,=. De koper ontvangt dan 50 loten, die hij evt. ook weg kan geven aan personeel, relaties of klanten.

De trekking is op 12 december.

Wij hopen dat iedereen weer zijn beste beentje voor zet voor Z.K.V. en velen onze club willen steunen door het kopen van een lot.

Inlichtingen: Leni Mol, email zkv.zuidland@knkv.net